LET OP!

De werkzaamheden van fase 2 zijn van start gegaan. De kruising Hessenweg – Kon. Julianaweg – Pater Stormstraat is afgesloten. Het asfalt en de fundering zijn verwijderd. Afgelopen vrijdag brachten we de bronbemaling aan.
Vandaag starten we met de aanleg van het riool door het kruisingsvlak. Alle riolering van fase 1 zit erin. De puinfundering wordt aangebracht en volgende week starten we met het aanbrengen van de trottoirbanden en het straatwerk.

De Roskam is voor komende tijd slecht bereikbaar via de Hesseweg (In het dorp zelf),
er vinden werkzaamheden plaats aan de Hessenweg die dit gehele jaar tot juli 2020 zullen duren.
De Roskam is te bereiken vanuit Amersfoort/Leusden, via de Pater Stormstraat (of via de Jan van Arkelweg), Walter van Amersfoortstraat en dan via Jan van Arkelweg.
De Roskam is te bereiken vanuit Barneveld, via de Ruurd Visserstraat, Rentinckstraat en dan links via Jan van Arkelweg.
( nu kan je gewoon rechtdoor rijden naar het centrum via de normale route  Hessenweg ( staat wel n bord maar je mag er gewoon door ) dit zal later veranderen)
De Roskam is te bereiken vanuit Terschuur, zoals gebruikelijk via Jan van Arkelweg, gewoon rechtdoor rijden.

Nieuwsbericht Gemeente Leusden

Maandag 15 april starten de werkzaamheden voor de eerste fase van de herinrichting van de Hessenweg in het centrum van Achterveld. Vanaf de kruising Pater Stormstraat/ Koningin Julianaweg tot halverwege Julianastaete /de Spar wordt de Hessenweg maandag vanaf 7:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting duurt naar verwachting tot begin juni.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A30, A1, A28. Voor lokaal verkeer geldt een omleidingsroute via de Ruurd Visserstraat en Pater Stormstraat. Fietsers en voetgangers kunnen via het voetpad langs de werkzaamheden. Het parkeerterrein voor Spar Schouten en Brouwer Woninginrichting is vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg bereikbaar.

De totale herinrichting duurt tot juli 2020. Vanaf de Helweg tot voorbij Hessenweg 150 –152 worden in verschillende fases de riolering, de rijweg en de trottoirs vervangen.

De werkzaamheden zijn te volgen op de app Hart van Achterveld, gratis te downloaden in de app- of playstore. Vragen stellen kan ook via deze app. Of door te mailen of bellen met omgevingsmanager Marco Helmich van Van Schoonhoven Infra via mailadres hartvanachterveld@vanschoonhoveninfra.nl of telefoonnummer 06- 53377815.

In de dorpsagenda houdt Achterveld.Net de afsluitingen bij.

De Roskam is met het openbaarvervoer, wandelend, per fiets en per auto uitstekend bereikbaar.

Rondom De Roskam is er ruime parkeergelegenheid.

Aan de voorzijde van De Roskam staat de bijna honderd jaar oude Sint Jozefkerk. Dat is hét herkenningspunt om De Roskam gemakkelijk te vinden.

Adres:

Hessenweg 212
3791 PN Achterveld
(Route bepalen in Google maps.)

Kaartcoördinaten: 52° 8’4.13″N, 5°29’48.30″O
download onze Google Earth tag

Tel:  0342 45 12 23
E-mail:  info@deroskam.nl

Openingstijden:

Dagelijks open vanaf 9.00 uur
Keuken van 11.30 tot 21.30 uur
(1e kerstdag, nieuwjaarsdag en carnavalsdinsdag gesloten)

Betaalmogelijkheden:

  • Visa
  • American Express
  • Euro Card
  • Master Card
  • Maestro Card
  • Pin
  • Contant

Neem contact met ons op!

Naam
Email
Onderwerp

Uw bericht