Laden Evenementen

 

Kerstmenu  ( keuze )
2de  kerstdag 26 december 2018

Voorgerechten
Kerstproeverij van Taartje van zalm met blini, crème
fraiche en haringkaviaar, Terrine van wild zwijn en een
Carpaccio van gepekelde hert met tapenade van
paddenstoeltjes
Of
Krachtige Wildbouillon en zijn garnituren
Of
Bisque met een crème van Pernod.

Hoofdgerechten
Kabeljauw met risotto en gerookte paling
Of
Veluwse Hert met saus Grand Veneur
Of
Kalfs-ossenhaas medaillons met jus van rode wijn

Nagerecht
Kerstsurprise van onze patissier

Open vanaf 17.00 op reservering
Ontvangst met een amuse

Aperitief kerstcocktail € 7,50
3 gangen voorgerecht of soep / hoofd / dessert € 41,50
4 gangen voorgerecht / soep / hoofd / dessert € 45,-
Uitbreiding menu; Spoom van Champagne € 4,50
Bijpassend wijnen, 3 gangen € 20,- / 4 gangen € 24,-

Reserveren via;

Hotel restaurant De Roskam
Hessenweg 212
Achterveld
info@deroskam.nl of telefonisch 0342-451223
www.deroskam.nl