Kerstmenu de roskam
Voorgerechten
Kerstproeverij van Taartje van zalm met blini, crème
fraiche en haringkaviaar, Terrine van wild zwijn en een
Carpaccio van gepekelde hert met tapenade van
paddenstoeltjes
Krachtige Wildbouillon en zijn garnituren
Bisque met een crème van Pernod.
Hoofdgerechten
Kabeljauw met risotto en gerookte paling
Veluwse Hert met saus Grand Veneur
Kalfs-ossenhaas medaillons met jus van rode wijn
Nagerecht
Kerstsuprise van onze patissier
2de kerstdag 26 december 2018
Open vanaf 17.00 op reservering
Ontvangst met een amuse
aperitief kerstcocktail € 7,50
3 gangen voorgerecht of soep / hoofd / dessert € 41,50
4 gangen voorgerecht / soep / hoofd / dessert € 45,-
Uitbreiding menu, Spoom van Champagne € 4,50
Bijpassend wijnen, 3 gangen € 20,- / 4 gangen € 24,-
Reserveren via,
info@deroskam.nl of telefonisch 0342-451223