Kerstmenu de roskam

Voorgerechten
Kerstproeverij van Taartje van zalm met blini, crème
fraiche en haringkaviaar, Terrine van wild zwijn en een
Carpaccio van gepekelde hert met tapenade van
paddenstoeltjes

Krachtige Wildbouillon en zijn garnituren

Bisque met een crème van Pernod.

Hoofdgerechten
Kabeljauw met risotto en gerookte paling

Veluwse Hert met saus Grand Veneur

Kalfs-ossenhaas medaillons met jus van rode wijn

Nagerecht
Kerstsuprise van onze patissier

2de kerstdag 26 december 2018
Open vanaf 17.00 op reservering

Ontvangst met een amuse

aperitief kerstcocktail € 7,50

3 gangen voorgerecht of soep / hoofd / dessert € 41,50
4 gangen voorgerecht / soep / hoofd / dessert € 45,-
Uitbreiding menu, Spoom van Champagne € 4,50
Bijpassend wijnen, 3 gangen € 20,- / 4 gangen € 24,-

Reserveren via,
info@deroskam.nl of telefonisch 0342-451223

Reserveer direct